Strategie

Als je roulette gaat spelen dan kan dat aan de hand van een bestaande of een eigen strategie. Sommige mensen spelen altijd aan de hand van een strategie, maar dit hoeft natuurlijk niet. Je kunt ook op je gevoel af gaan en dan is het iedere ronde opnieuw spannend welke kant het op gaat. Hoe dan ook, welke strategie je ook in gaat zetten, je kunt altijd winnen en verliezen, ook met roulette. Voordat je begint met roulette kun je je ook verdiepen in de strategie├źn die er zijn. Deze kun je dan oefenen.

banner banner

Veel mensen maken de keuze om eerst te bekijken in welk casino zij gratis kunnen spelen. Je kunt dan gratis kennismaken met roulette, de regels en je kunt hier een strategie toepassen. Je merkt dan vanzelf welke strategie bij je past en welke strategie voor jou niet werkt. Om hier achter te komen is tijd nodig en daarom is het goed dat je zelf gaat ontdekken welke strategie er bij je past, speel hier een keer mee en maak dan je keuze. Als het de moeite waard is om het nog een keer te proberen dan kun je dat meteen doen. Wie weet hoeveel je gaat verdienen met deze strategie.

Roulette spelen voor geld

Als je roulette wil spelen dan kun je dit voor geld doen. Je kunt je hierbij vasthouden aan een strategie. De meest gekozen strategie wordt hier zo uitgelegd. Maar je kunt ook eerst bekijken hoe het spelen voor geld er aan toe gaat. Je kunt namelijk inzetten wat je wil, of je nu hoog of laag in gaat zetten je hebt altijd een grote kans dat je gaat winnen. Als je veel geld inzet is het bedrag dat je wint als je wint vele hoger, maar ook wanneer een lage inzet wint krijg je geld uitgekeerd.

Dit geld kun je de volgende ronde weer gebruiken en hierdoor speel je een hele tijd door. Maar je moet niet alleen voor het geld spelen. Het gaat er om dat je het leuk vindt om te doen en dat je plezier hebt tijdens het spelen. Is dit bij jou zo? Dan is het goed en dan kun je rustig doorgaan met roulette spelen en zo nu en dan een strategie inzetten en wie weet hoeveel je dan gaat winnen. Het kan zijn dat je een mooi bedrag bij elkaar speelt. Ga er daarom voor en zorg dat je nu gaat genieten van dit mooie spel, je kunt winnen en verliezen.

Rood en zwart strategie

Deze strategie wordt ook wel het Martingale systeem genoemd. Wanneer je verliest zet je de volgende ronde het dubbele in van het verloren bedrag. Als je wint begin je opnieuw met inzetten. Je zet bijvoorbeeld tien in op rood, je verliest, dan zet je de volgende ronde 20 in op rood. Win je? Dan zet je de volgende ronde weer tien in op rood, verlies je? Dan zet je weer 20 in op rood en zo speel je door.

Als je nu na twee keer hebt verloren en dus 20 in hebt gezet dan zet je de volgende ronde 40 in (het dubbele van de vorige inzet) en als je dan wint begin je weer bij tien. Dit is een gemakkelijke strategie die je continu in kunt zetten. Je kunt ook inzetten op zwart en de inzet kies je iedere keer zelf, maar houd er wel rekening mee dat je kunt verliezen en kunt winnen. Het is dus iedere keer spannend wat je gaat doen, maar je kunt ook drie of vijf keer achter elkaar verliezen en dan is de inzet ineens wel een flink bedrag.